1 Get The Look - Valentino Spring Summer 2012

Jag älskar att inspireras av modevisningarnas makeup och den här gången fastnade jag direkt för Valentino! Modellerna bar en väldigt enkel makeup med mycket lyster så jag tog fram mina favoritprodukter för att ta fram denna look. Även modellernas hår som var flätat i fantastiska uppsättningar tycket jag var superfint, men det blir en how-to i ett annat inlägg!
Från Vänster uppifrån till Höger nedifrån:
  1. Laura Mercier Luster Eyecolour i färgen Topez
  2. Laura Mercier Hydratint Lip Balm i färgen Nude
  3. Laura Mercier Luster Eyecolour i färgen Pink Pearl
  4. Laura Mercier Thickening and Buildining mascara i färgen Black
  5. Benefit Cheek an Lip Stain PosieTint
  6. Laura Mercier Illuminating Tinted Moisturizers spf 20 i färgen Bare Radiance
  7. Isadora Ögonkajal i färgen Blonde'
Du börjar med att lägga den lystergivande fuktkrämen över hela ansiktet. Jag väljer inte en foundation som är helt täckande eftersom jag vill att resultatet ska bli fräscht och naturligt. Sedan tar du tre droppar av Posietint på varje kindben och smörjer in. Se till att inga streck syns och lägg till en extra droppe om du vill ha mer färg! Nu tar du ena skuggan, Pink Pearl över hela ögonlocket och suddar ut linjer. Lägg även skuggan lite tunt under nedersta fransraden samt i ögonvrån för att öppna upp ögat. Ta nu den andra skuggan i färgen Topez och skugga lätt i globlinjen för att addera djup. Använd även en vassare borste för att rita en eyeliner med Topez. Sudda noga så att färgerna blandas. Rita lätt med den ljusa kajalen på insidan av nedersta fransraden och lägg på ett lager mascara. Avsluta med att dutta på läppbalsamet med fingrarna. Se till att amorbågen får lite xtra på sig så ser läpparna större ut! Tada! Färdig!

25 Things About Me

Här kommer jobbigt mycket information om mig och min stil! Älskar att läsa sådana här lister i tidningar så här kommer helt enkelt en från mig till er!
  1. Stil Jag blir alltid chockad när människor beskriver min stil på ett visst sätt. För själv tycker jag inte att jag har 1 stil. Jag ändrar stil varje dag! Men om jag tittar i min garderob så är det mest väldigt klasiska plagg man ser, och några riktigt utstickande i fina färger och mönster. Jag tycker om kvalitet framför kvantitet och vill kunna använda allt med allt. Men jag strävar alltid efter att se "hel" ut. Välklädd men inte i den mån att se "preppy" ut, utan mera "polished", om ni förstår vad jag menar.
  2. Favoritdesigner Acne när det kommer till stickat, Filippa K för bas, Zara om man nu kan kalla det för en designer för kappor och klänningar och By Marlene Birger för blusar och koftor.
  3. Smycken Är ganska feg när det kommer till smycken men till vardags är det alltid mina pärlor i öronen, mormors cartier klocka, flätat bottega veneta armband och guldlänk från komfirmationen.
  4. Skor Just nu mina svarta stövlar från Marzio i stockholm. Till våren mina musballerinas i svart skinn från Marc Jacobs och till fest svarta Louboutins i mocka.
  5. Signaturplagg Svarta byxor och jeans är lite min grej! Har för många och lever i det!
  6. Festlook Om det är ett speciellt tillfälle sätter jag i lite löshår för fyllighet och lite längd och lockar topparna. Alltid höga klackar och om man ser mig ute så är det förmodligen svarta jeans och vit eller mönstrad blus i chiffong eller silke som jag har på mig.
  7. Väska Marc Jacobs och Balenciaga på dagen, vintage Céline på kvällen.
  8. Bästa Köpet Någonsin Min bruna Marc Jacobs väska i mjukaste skinn använder jag varje dag. Likaså mina Ray-Bans i Pilot modellen.
  9. Senaste Köpet Nagellack från Essie.
  10. Stildröm En walk-in closet. Jag får knappt plats i mitt rum längre, kläderna tar över!
  11. Inspiration Audrey Hepburn för hennes klassiska stil och många modellers "off-duty" stil som Miranda Kerr och Kate Moss.
  12. Stylingtips Allt behöver inte se perfekt ut, det blir intressantare och mer spontant ifall det är något som sticker ut! Höga klackar är alltid snyggt och om du inte har råd med alla lyxigheter, satsa på snygga väskor och skor, gärna second hand. Sedan kan du ha vad som helst till!
  13. Kan Inte Få Nog Av Nagelbehandlingar med Gelish på Fridas på Grevturegatan samt skor, kan aldrig få för många skor!
  14. Jeans Acne för klassiker och Zara för färgade.
  15. Beautyprodukter Använder alla rengöringsprodukter från Phyris och i sminkväg är det Benefit och Laura Mercier som gäller.
  16. Bästa Beautyköp BB Kräm från Garnier samt mina GK Hair behandlingar samt tillskotten Hårkontroll.
  17. Signaturdoft Miss Dior Chérie från Dior
  18. Skänhetstips Satsa på bra ansiktsvård och bra foundation och concealer! En bra bas är det viktigaste enligt mig.
  19. Träning På World Class Nybroplan. Ruffie, Coreexpress och Spinning är favoriterna. Är även gammal dansare och slår till på tiodans och balett ibland bara för att det är roligt.
  20. Musik Just nu mycket Icona Pop, Norlie & KKV, Laleh, Avicii och Urban Cone.
  21. Böcker Kepler triologin och alla Sophie Kinsellas för underhållande hängmatta-läsning.
  22. Konstär Avgudar Monét.
  23. Uteställe Jag älskar restauranger och här i Stockholm blir det helst Tures, Sturehof, Brasserie BonBon eller Berns Asiatiska. För Utgång gillar jag Berns Salonger supermycket och att ta ett glas vin på Sturehofs Bar. Eller min pärla, öl på Tudor Arms.
  24. Stad London, alltid London!
  25. Butik Second Hand butikerna på Storgatan, Stockholm Market på Riddargatan och NK, om man nu kan kalla det en butik!
Klicka på bild för källa

1 Craving Right Now

När jag först såg de här skorna från Isabel Marant så tyckte jag att de var så.fruktansvärt.fula. Men sen, som med allt annat när det gäller mig så börjar jag tycka om något när jag får vänja mig vid det. När jag har sett det några gånger! Så därför tycker jag nu att dessa sneakers med inbyggd kilklack är så coola ett par skor kan bli! Jag vill ha dem nu och matcha med tajta skinntajts och mina vita stickade tröjor för att kila stadigt på stan en slapp lördag!

5 Days Of Style With Miranda Kerr


3 Top Things of Today

Vad det är lätt att pigga upp en enkel måndag med några enkla knep! Här kommer mina bästa!
  • Köp med dig lite härligt glossiga tidningar hem, rykande färska såklart! Sätt på en kopp te och bläddra i alla fantastiska magasin! Dröm om vårmodet, inspireras av alla fina reportage och pausa vardagen en stund! Mina favoriter just nu i tidningsväg är amerikanska InStyle som jag älskar! Önskar att en svensk variant skulle finnas! Samt Eling Klings StyleBy! Älskar modetidningar med faktiska reportage och inte bara en massa mode!
  • Oj vad Måndagen blev roligare när mitt läsarantal steg till nya höjder! Hej alla nya läsare och välkommna hit och hoppas att ni kommer tillbaka! Detta skedde tackvare fina blogg.se's redaktion som valde att sätta mig på startsidan. Tack! Och tack för all fin kritik runt just inlägget "Den Perfekta Garderoben"! Så kul att ni gillade upplägget och lovar att det kommer flera liknande i framtiden!
  • På sista tiden har lyxiga skönhetssidan "Into The Gloss" förgyllt alla mina dagar! Så fina reportage, intervjuer och "how-to's". Älskar't
Hoppas att er måndag var lika bra som min! Nu ska jag efter en tidig sushimiddag smita iväg till gitarrlektionen och sedan blir det till att plugga modehistoria! Perfekt avslut på den här dagen!

3 Skirts - 3 Styles

Här ovanför visar jag er 3 av mina favoritkjolar ur min egen garderob, alla fotade hemma hos mig så förlåt om bildkvalitén är sådär! Jag kan tycka ibland att det kan vara knepigt att styla just kjolar, så därför har jag utgått ifrån dessa tre godbitar när jag skapat dagens kollage där ni hittar tre coola stilar, färdiga att inspireras ifrån! Enjoy!
  1. Classy Boho - Här utgår jag från min älskade jeanskjol från hm! Snyggt tycker jag att det är när man kombinerar med en striktare blus, som denna från Tibi samt ett par fina ballerinas i en fin färg, dessa från Chloé! Vips så har standplagget klätts upp och du är redo att ta jeanskjolen till jobbet!
  2. Day of with an Edge - Nästa kjol är en cool variant från Urban Outfitters fyndad på rean för 200 pix! Eftersom kjolen är så djärv i sig med sitt häftiga leopardmönster så väljer jag nedtonade plagg till. En enkel svart collage-tröja från Karl och ankelhöga pjuks från Jimmy Choo! Med denna outfit sticker du ut på ett lagom sätt samtidigt som den är väldigt bekväm!
  3. Pastel Preppy - Sista outfiten är sådär härligt preppy och passar perfekt för skolbänken! Jag har valt ljusare färger så att man kan använda denna kombination nu till våren, kanske med bara ben till! Min kjol är i manchester, ett material jag älskar, och kommer från Zara. Den fina skjortan från MiH Jeans och de underbara stövlarna från Miu Miu!

7 Great Beauty Products

  1. Mitt första beautymåste är ricinolja. Nej, det är inte vad det ser ut som, jag använder det inte till magen. Ricinoljan använder jag i håret, som en inpackning! Även om det fungerar som finfint laxeringsmedel också (dock aldrig provat). Det finns ju ett rykte om att just inpackningar med ricinolja där man knådar in det i hårebotten gör underverk för hårväxten. Det här kan jag dock inte bekräfta. Allt jag vet är att om jag sätter in det i längderna under natten och tvättar håret som vanligt på morgonen så blir det olagligt glansigt och mjukt! Ett måste för den som jag har ostyriga lockar på hjässan!
  2. Sedan har vi "Fine Liner Eye Stylo" från Isadora. En helt fantastisk flytande eyeliner som gör perfekta kråksparkar!
  3. Min favoritmascara någonsin som inte klumpar och håller hela dagen, "Extra Volume Collagene" från L'oréal Paris. Underbar och bäst i hela världen!
  4. Bästa paletten för att lyckas med sotiga ögon kommer från Chanel och heter "Les 4 Ombres" i färgen "93 smokey eyes". Fantastiska skuggor som sitter fint och funkar bra ihop eller själva! Lyxig förpackning är såklart ett stprt plus!
  5. Benetint från Benefit är ett av mina bästa köp någonsin! Det blir en superfin "Jag är naturligt så här fräscht rosig om kinderna" färg och den funkar även på läpparna för den som vill ha lite rosor där med! Sitter som berget gör den också, perfekta rouget för solsemestern!
  6. Läppglans från Philosophy i färgen "Vanilla Birthday Cake"! Älskar deras namn som alltid är äckligt söta och fyndiga. Färgen är transparant med ett fint glitter och glans.
  7. Sist har vi den hypade BB krämen från Garnier! Håller den vad den lovar? Ja, om inte lite till! Min hy har aldrig varit så slät, jämn, matt och med lyster som med den här krämen/foundationen! Älskar den!

2 Cravings Right Now


1 Truth Of Today


1 Guide To The Perfect Wardrobe


3 Fall Outfits And How You Can Wear Them Now


3 Places Where You Will Scream "OMG THAT IS YUMMIE!"


1 "Mitt Bidrag Till Sorel Tävlingen Hos Frida Fahrman"


1 New Wardrobe Darling


1 Holy Sweet Thing


1 I Want That!

klicka på bild för källa

1 Spring Favourite

Bildkällor; 1:a bilden, 2:a bilden, 3:e bilden

Wishlist; 5 Dreamgifts For Valentine's Day

klicka på bild för källa

3 Different Types Of Céline


3 Reasons To Love Baking Cupcakes

Klicka på bild för källa

Tips On How To Make A Princesse Dress Work Even Days Outside The Castle


3 Favourite Perfumes


5 Life Rules For Young (And Big) Girls









RSS 2.0